TIC

O nama

Ideja povratka kao i želja za  doprinos razvoju Bosne i Hercegovine možda može najbolje opisati sve naše aktivnosti. Iskustvo stečeno u raznim sektorima diljem svijeta, spojeno sa ljubavlju prema domovini, bio je glavni motiv u pokretanju projekta i firme TIC – Tuzla International Company.

TIC – Tuzla International Company, sa glavnim sjedištem u Sarajevu djeluje u nekoliko segmenata. Prvi segment je  Business Consulting usmjeren i specijaliziran za profesionalnu podršku firmama i privrednicima iz inostranstva koji žele da investiraju ili posluju u našoj državi. Drugi, zastupništva velikih svjetskih kompanija iz raznih sektora. I treći,  možda i najbitniji, zastupništva bosansko hercegovačkih firmi na stranim tržištima.

Ljudski potencijal, obrazovana i odgovorna omladina, poslovne prilike, neiskorišteni potencijali i mogućnost stvaranja pozitivne poslovne atmosfere bili su povod osnivanja TIC – Tuzla International Company, a naša glavna misija i vizija jeste da sve pomenuto približimo i vama.

Kontaktirajte nas

3 + 13 =

Capital Tower, Džemala Bijedića bb, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
info@tic.ba